banner113

Sabancıdan Mehmet Münir cura’ya Başarı Belgesi

Sabancı Vakfı Türkiye genelinde yaptığı araştırmaya göre Mardin Atletizm Spor Kulübü derneğinin Türkiye’de sosyal sorumluluk SODES projesinin çalışmalarını fark yaratanlar arasında göstererek Kulüp Başkanı ve dernek yönetimi adına Mehmet Münir cura’ya Sayın Güler Sabancı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Sabancıdan Mehmet Münir cura’ya Başarı Belgesi
Ccn Türk 5N1K programını geçen yıl canlı yayını sunan Sayın Cüneyt Özdemir’in dernek çalışmalarını cura anlatmıştı. Bu yıl onur konuğu olarak Sayın Güler Sabancının davetlisi olarak programa katıldı programdan sonra Teşekkür belgesiyle ödülünü alan cura Sayın Güler sabancıdan çalışmalara devam mesajı aldı.

Türkiye Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Mardin Valiliği SODES Koordinasyon Birimi’nce koordine edilen ve Mardin Atletizm Spor Kulübü’nce yürütülen “Mardin’de Atletizm Sporunu Sevdirme ve Yaygınlaştırma” isimli SODES Projesi

Örnek Proje gösterilmesi Mardin adına önemli bir katkı olduğunu dile getiren Mehmet Münir cura amacımız Gençlerin ve çocukların boş zamanlarında spor yaptırmak rehberlik konusunda gerekli ilgiyi göstermek ben ve dernek ekibim adına bu çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen başta Mardin Valiliği sodes birimi ve Mardin Belediyesine teşekkür ederim.



Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2013, 22:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 11 yıl Önce

bu adamın sodes projesinde abisi, yengesi, eşi ve kendisi eğitici olarak çalıştığını, çocuklara 100 tl aldığına dair belge imzalatıp 20 tl verdiğini ve bu vb işleri meslek edinen profesyonel biri olduğunu da biliyormuydunuz..

SIRADAKİ HABER