banner113

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Türel Mardin Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Türel Mardin Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ziyarete, Ak parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey,Abdurrahim Akdağ,Mardin Valisi Turhan Ayvaz,Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ve partililer de eşlik etti.

Belediye kapısında yapılan karşılamanın ardından Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel, Başkan Ayanoğlu tarafından yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.Başkan Ayanoğlu, belediye hizmetleriyle ilgili misafirlere slayt eşliğinde bilgi verdi.

Yaptıkları yatırım ve uygulamaya koyduğu projelerle Mardin’e modern bir görünüm kazandırdıklarını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Tarihi bir kentte görev yaptığımızın bilinciyle,  tarihi dokuyu bozmadan çağın gerektirdiği uygulamaları yapıyoruz.Mardin’in yaşanabilir bir şehir, Mardinlilerin de  daha mutlu olması için çalışıyoruz.”dedi.

Başkan Ayanoğlu ziyaretin sonunda, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e Mardin’i tanıtan kitap ile Mardin el sanatları örneklerinden hediye sundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER