banner113

Milletvekili Akdağ Kızıltepe'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ Kızıltepe’de esnaf ziyaretinde bulundu. Çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden akdağ vatandaşları tek tek dinledi. Vatandaşlar Milletvekili Akdağ’a sorunlarını anlattılar.

Milletvekili Akdağ Kızıltepe'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Çözüm süreci ve reyhanlıdaki saldırı ile alakalı açıklamalarda bulunan Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ şunları söyledi.

 “ Barış süreci ile alakalı olarak insanlarımız birinci elden bazı bilgileri duymak istiyor. Bu sürecin mecasinde aktığı gelişmelerin olumlu yönde olduğunu örgütün 8 Mayıs itibarı ile elemanlarını geri çekeceğini deklere etmişti. Bunun devam ettiğini görüyoruz. İnşallah bunun son aşaması da gelecek artık silahların aradan çıkması lazım insanlarımızın yüzü gülüyor. Birbirimizin gözünün içine rahat bakabiliyoruz. Birbirine gönlünü açabiliyor. Herkes kendi işyerine evine buyur edecek bir duruma gelmiş bu stratejimizin ve uyguladığımız politikanın doğru olduğunu gösteriyor. İnsanımızın nezdinde bunun benimsendiğini görmekten mutlu olduğumu söyleyebilirim. İnşallah toplumumuzun insani ve ekonomik sorunlarının çözümünde daha çok zaman ve daha çok imkan oluşturma aşamasına doğru gidiyoruz. Türkiye daha büyüyecek daha güçlenecek 2023 vizyonunda inşallah milli gelirimiz 25 bin dolara fert başına ihracatımız 500 milyar dolara çıkacak. İnsanlarımız daha iyi okullarda eğitim görebilecek. Hastalarımız daha iyi sağlık koşullarına ulaşabilecek. Gelişmelerin olumlu gitmesinden mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Hemşerilerimin tamamına da bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor.Vatandaslarımızın ilgisi sırtımızdakı yükü daha da artırıyor bunun bilincinde hareket edicez.” Dedi.

Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ “ Reyhanlıdaki olay tabi ki bölgedeki ve Türkiye’deki gelişmelerden bağımsız değerlendirmek mümkün değil Türkiye’deki gelişmelerin olumlu yönde olması bazı odakları rahatsız etmiştir. Ama biz yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’nin İstikrarına bölgenin güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı kim yapmış olursa olsun lanetlenecek bir saldırıdır. Şimdiye kadar 46 insanımız vefat etmiştir. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifa diliyorum. İnsanlarımızın ekonomik kayıpların karşılanacağını zaten hükümetimiz açıkladı. Vefat eden insanlarımızı geri getirmek mümkün değil bu acı ortak bir acı hepimizin acısı inşallah bir daha ülkemiz böyle bir acı yaşamayacaktır. Türkiye’de güzel şeylerin olmasını birilerini rahatsız ettiğini biliyorduk ama bu kadar insafsızca bu kadar alçakça bir saldırıyı işin doğrusu beklemiyorduk. Fakat bundan sonra anlaşılan daha dikkatli daha duyarlı olmamız lazım zor bir süreçten geçiyoruz inşallah bu süreç başarıya ulaştığında hepimiz birlikte daha güzel daha yaşanabilir daha başımız dik alnımız açık yaşama imkânına birlikte kavuşmuş oluruz.” Şeklinde konuştu.

Mardin Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Selim Öncü “Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ’a Sınavların artık Kızıltepe’de yapılması konusunda isteklerini dile getirdi. Öncü öğrencilerin Mardin’de veya başka illerde sınava girmeleri büyük bir mağduriyet olduğunu anlattı.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 01:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER