banner113

Mardinli Hakemler, Ömerli Kaymakamlığıyla Dostluk Maçında Buluştu

Mardinli Hakemler ile Ömerli Kaymakamlığı arasında düzenlenen halı saha maçı çok zevkli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Mardinli Hakemler, Ömerli Kaymakamlığıyla Dostluk Maçında Buluştu

Ömerli Kaymakımlığı takımında ise Ömerli Kaymakamı Sayın Tekin Erdemir,  Ömerli Hakimi Fatih Ağlan ve kaymakamlıkta çalışan personellerden oluşan kadro ile karşılaşmaya çıktı.

Düzenlenen bu etkinlikte Mardinli Hakemler Takımı İl Hakem Kurulu Başkanı Kamuran Aydoğan ,Ulusal Gözlemci Serhat Çakı ,  Ulusal Hakem M.Nevzat Adal, Üst Klasman Yardımcı Hakemi Nurettin Çiçek , Gözlemciler Vejdi Aydoğan, Serdar Aydoğan, Byh Mübarek Bora ve İl Hakemi Mustafa Kırmızı dan oluşuyordu.

Müsabaka boyunca oldukça çekişmeli geçen maçta Ömerli Kaymakamlığı – Mardinli Hakemleri 8-6 yenmiştir. Müsabaka öncesinde Hakemler – Kaymakamlık takımına TFF na ait flamalar hediye etti.

Müsabaka sonunda Ömerli Kaymakamı Sayın Tekin Erdemir yaptığı açıklamada “ Mardinli hakemlerimize böyle bir etkinlikte buluştukları için çok mutlu olduğunu söyledi. İlerleyen zamanlarda bu tip etkinlikler ile tekrar beraber olmayı istediklerini açıklamasında bulundu. Ayrıca galibiyetten dolayı takımını kutlayan Sayın Erdemir bu etkinlikde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak sözlerine son verdi.”

 

Müsabaka sonrasında İl Hakem Kurulu Başkanı Kamuran Aydoğan yaptığı açıklamada “ böyle etkinliklere ilerleyen zamanlarda diğer ilçe kaymakamlıkları ve valilik ile düzenleneceğini söyledi. Rakip takımı galibiyetinden dolayı kutladı. Takımımızın daha iyi mücadele etmesine rağmen gol yollarında etkisiz olmamız mağlubiyeti getirdi dedi. Ayrıca Sayın Kaymakamımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER