Mardin'den sevindiren haber: Coronavirus tedavisi gören 2 kişi daha taburcu oldu

Türkiye’de Coronavirus (Covid-19) salgını ile mücadeleye devam ederken, Mardin’de 2 hasta tedavilerin ardından alkışlarla taburcu edildi.

Mardin'den sevindiren haber: Coronavirus tedavisi gören 2 kişi daha taburcu oldu
Alınan bilgiye göre, 15 önce göğüs ağrısı, nefes darlığı, yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile Mardin'de özel bir hastaneye başvuran 61 yaşındaki Hıdır Atasay ile 33 yaşındaki Ferhat Bozan’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkması üzerine yatışları yapılacak tedavilerine başlandı.

İntaniye Uzmanı Dr. Zeynelabidin Demir ve Dahiliye Uzmanı Dr. Bayram Yıldız’ın kontrolleri altında tedavisi yapılan hastalar, şifa bularak alkışlar eşliğinde taburcu edildi.

Taburcu olan hastalar da hastaneye yönetimi başta olmak üzere doktorlara teşekkür ettiler.
Mardin'den sevindiren haber: Coronavirus tedavisi gören 2 kişi daha taburcu oldu

Taburcu olan 61 yaşındaki Hıdır Atasay, şunu söyledi: “Rabbime hamd olsun, geldiğim zaman ayakta zor duruyordum, şu an merdivenlerin inerek evime gideceğim. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere hastane personeline, yakınlarıma, akrabalarımıza ve özellikle doktorum Bayram Beye çok teşekkür ediyorum. Canla başla çalışarak bizi tedavi ettiler. Hastanın duası makbuldür, Rabbim sizleri korusun, hem dünyada hem ahirette gönlünüze versin. Allah cümlenizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum.”

Evine uğurlanan 33 yaşındaki Ferhat Bozan da hastane yönetimi başta olmak üzere personeline çok teşekkür ettiğini dile getirerek, diğer hastalar için Allah’tan şifa diledi. (İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 23:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER