banner113

Mardin’de İlköğretim Öğrencilerine Kitap Hediye Ediliyor

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında evinde kalan ilköğretim öğrencilerine “100 temel eserden seçmeler” kitaplarını hediye ediyor.

Mardin’de İlköğretim Öğrencilerine Kitap Hediye Ediliyor

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında okulların kapanmasının ardından dışarı çıkmaları yasaklanan öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerine, sınavdan sorumlu oldukları derslerden konu anlatımı ile soru bankası dağıtımını sürdürüyor. İlköğretim öğrencilerini unutmayan Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ‘100 temel eserden seçmeler’ kitaplarını hediye etmeye başladı. 153 çağrı merkezini arayan ya da sosyal medya hesaplarından kayıt yaptıran öğrencilere mardinmasa ekipleri, kitapları ulaştırıyor.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehrin her noktasında ilköğretim öğrencilerine kitapları ulaştıracaklarını belirtti.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmalarla her zaman için öğrencilerin yanında olduklarını hatırlatan Yaman, “ Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak normal zamanlarda olduğu gibi bu zor zamanlarda da öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize konu anlatımı ile soru bankası hediye ediyoruz. İlköğretim öğrencilerimizi de unutmayarak kendilerine Milli Eğitim Bakanlığının onayladığı “100 Temel Eserden Seçmeler” kitaplarından hediye ediyoruz” dedi.

Bu zor zamanlarda zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini ifade eden Yaman, “Küresel ve ulusal düzeyde olağanüstü günler yaşadığımız bu süreci milli dayanışma ve evde kalarak üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Bu nedenle “Evde Kal Mardin”, “Evde Hayat Var”, “Hayat Eve Sığar” diyorum” diye belirtti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 23:51

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER