banner113

DERİK'TE ”SPOR,BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR“TURNUVASI DÜZENLENDİ.

“Spor Barış ve Kardeşliktir”şiariyla Derik Eğitim-Sen işyeri temsilciliğinin düzenledikleri futbol turnuvası Derinsu Spor’un birinci olmasıyla sona erdi.

DERİK'TE ”SPOR,BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR“TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Turnuvada Ziraat Bankası,Vestel,Seydi Keskin ilköğret,m okulu,Derinsu,Güller Kooperatif,Tepebağ ,Limak,Pirinçli,Tarım Müdürlüğü,Malder,DerikLisesi,Namık Kemal ilköğretim okulu takımları arasında  Ziraat Bankası takımı en Centilmen takım seçilirken,Seydi Keskin İlköğretim Okulu takımı,Güller Kooperatif takımı,Vestel  ve Derinsu takımları finalde mücadelelerini sürdürdüler.

                  Final Maçını başta Derik Eğitim Sen temsilcisi Mahmut Öztemel,Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe,Derik Kız Teknik Meslek Lisesi Ramazan Güzel,Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür vekili Sait Çakı ve çok sayıda vatandaşın izlediği turnuva sonunda Derinsu takımı Vestel takımını final maçında 2-1 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırırken,Vestel takımı 2.kupayı,Seydi Keskin ilköğretim okulu takımı3. kupayı kaldırdı.

Şampiyon olan Derinsu takımı kaptanı Murat Avcı’ya Şampiyonluk kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe, 2.gelen Vestel takımına Eğitim Sen işyeri Temsilcisi Mahmut Öztemel, 3.gelen Seydi Keskin takımına Cumhuriyet ilköğretim okulu müdür vekili Sait Çakı,En Centilmen takım ödülünü almayı hak eden Ziraat Bankası takımına ise BES adına  Gündeniz Koyuncu  tarafından kupaları verildi.

Eğitim Sen işyeri Temsilcisi Mahmut Öztemel şampiyonluk kupalarını dağıtımından sonra şu açıklamalarda bulundu;”Biz bu organizasyonu vatandaşlarımızla daha iyi bütünleşmek için yaptık.Düzenlediğimiz futbol turnuvasına katılan tüm takımlar Barış ve Kardeşliğe yakışır bir şekilde bizlere güzel izleme zevkini yaşatmıştır.Turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı ve Sporcularımızın başarılarının devamını diliyor,kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Şampiyonluk sevincini yaşayan Derinsu takımı Sporcularından Recep Abul  ve Mehmet Abatay kupayı havaya kaldırarak "Bu tür etkinlikler sürekli olsun,Spor barışa ve kardeşliğe hizmet etmek demektir.İnsanların bir arada olmaları demektir.Spor kadar güzel bir şey olacağını düşünmüyoruz"diyerek duygularını dile getirdiler.

 

  Emrullah Karakaş

Derik / Mardin Time

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 00:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rézan
Rézan - 11 yıl Önce

ilçemizden haberlere erişmemizi sağlayan başta sn. emrullah karakaş olmak üzere tüm mardin time çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mahmut ÖZTEMEL
Mahmut ÖZTEMEL - 11 yıl Önce

sporun barış ve kardeşlik olduğunu bize tekrar gösteren tüm takımlara teşekkür ederiz. bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve basın emekçilerine de sonsuz teşekkürler.

Derik H.A.
Derik H.A. - 11 yıl Önce

biz mardin time çalışanları olarak ta ilginize teşekkür ederiz...

SIRADAKİ HABER