banner113

Mardin Belediye Gücü Atletleri Milli Takıma Seçildi

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Dağ Koşusu Balkan ve Avrupa Şampiyonası seçmeleri Kütahya’nın Gediz ilçesinde koşuldu.

Mardin Belediye Gücü Atletleri Milli Takıma Seçildi

Yapılan elemeler sonucunda, Mardin Belediye Gücü Sporcusu Akif Kitir ve Hasan Turgut Milli takım seçmelerinde dereceye girerek ülkemizi ve Mardin ilimizi Balkan ve Avrupa Dağ Koşusun ’da temsil etmeye hak kazandı. Her iki sporcu bu hafta Pazar günü Romanya’da düzenlenecek olan Balkan dağ koşusu şampiyonasında Ülkemizi temsil edecekler.         

Öte yandan dereceye giren sporcuların Antrenörü Pınar Cura da Milli takım aday kadrosunda antrenör olarak Romanya’da görev alacak.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu Takım Antrenörlük görevine çağrılan Pınar Cura’yı ve Milli takıma seçilen sporcularla tek tek görüşerek tebrik etti. Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Belediye gücü sporcularının Milli takıma çağrılması bizi sevindirdi ve onurlandırdı. Milli Takım seçmelerini önemsiyoruz. Bu hafta Milli takım kadrosunun açıklanması bizi sevindirdi 2 sporcumuz ve 1 Antrenörümüzün Milli takımda Ülkemizi temsil etmeleri kulübümüz için önemli bir başarıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2013, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER