banner113

Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi İstihdama Katkı Sağladı

İki ay önce faaliyete giren orta doğunun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinin iç güvenliğini sağlamak amacıyla Güvenlikçi aldı.

Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi İstihdama Katkı Sağladı

Zahireciler Derneği Doğan ay özel güvenlik firmasıyla 20 güvenlikçi için anlaşma imzalandı. İlk etapta 8 güvenlikçi işe başladı. Kalan diğer güvenlikçiler önümüzdeki dönemlerde göreve başlayacak.

 

Güvenlik görevlilerin göreve başlaması münasebetiyle bir açıklama yapan Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter “ Beş yıl önce bu projeyi tasarlarken zahireci arkadaşlarımızla en büyük hedefimiz dünyada örnek olan bu projemizi tamamlayıp insanlarımızın istihdamına katkı sağlamaktı. Allaha şükürler olsun bu gün bu hayalimizin gerçekleştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Her gün burada binlerce insanımız çalışma imkânı buluyor, evine ekmek götürüyor buna vesile olmak çok güzel bir duygudur.

Projemizin mükemmel olması için hiç bir fedakârlıktan kaçmadan arkadaşlarımızla saygı, güven ve iyi niyet çerçevesinde öz sermaye ve imkânlarımızla kendi branşında Dünyada örnek olan bu projeyi ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizin her alanında profesyonel uzmanlar görev aldı. Güvenlik konusunun profesyonel bir şekilde korunması için özel güvenlik elemanlarını istihdam etmek amacıyla 20 kişilik izin aldık, ilk aşamada sekiz kişi bu gün göreve başladı “Dedi

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2013, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER