banner113

Mardin Valisinden Hububat Merkezine Ziyaret.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Kızıltepe Kaymakam Ahmet Odabaş ve bazı kurum müdürleriyle birlikte Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Mardin Valisinden Hububat Merkezine Ziyaret.

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, ve zahireci esnafları tarafından karşılanan Vali Yaman,yaklaşık üç saat  Hububat Ticaret merkezinde incelemelerde bulundu.Kızıltepe zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu onursal başkanı Mehmet Şerif Öter  Mardin Valisi Mustafa Yaman’a Hububat Ticaret merkezi ve zahirecilik mesleği hakkında brifing verildi.

Mardin Valisi Mustafa Yaman  “Hububat merkezi  esnaflarının yol ve çevre düzenlemesiyle ilgili taleplerinin biran önce yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Zahireciler başkanı Mehmet şerif Öter  “Sayın Valimiz,Kızıltepe Kaymakamımız, Büyük şehir genel sekreterimiz ve bazı kurum müdürlerimizin Hububat Ticaret merkezimize yaptıkları ziyaret bizi ve esnaflarımızı mutlu etmiştir. Gerek Kızıltepe belediyemize, gerek Mardin Büyük şehir belediyemize bu güne kadar ilettiğimiz ve talep ettiğimiz toplumsal hizmetleri sayın Valimiz ve sayın Kaymakamımızın talimatlarıyla çözüme kavuşması noktasında hep olumlu yanıtlanmıştır. Bu vesileyle  Mardin Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili sayın Mustafa Yaman’a ve Kızıltepe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili sayın Ahmet  Odabaş’a  Müteşekkir ve minnettarız. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 09:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER