banner113

Büyükşehir Midyat İtfaiye Amirliği ve Marsu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Eş Başkan Akyol Akay ve Genel Sekreter Zirek, İtfaiye ve MARSU çalışmalarını yerinde inceledi

Büyükşehir Midyat İtfaiye Amirliği ve Marsu Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay ve Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Büyükşehir'e bağlı Midyat İtfaiye Amirliğini ve Midyat MARSU Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay ve Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Büyükşehir'e bağlı Midyat İtfaiye Amirliğini ve Midyat MARSU Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Akyol Akay ve Zirek'e ziyaret sırasında Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcıları ile Büyükşehir Daire Başkanları eşlik etti.
Midyat İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek Midyat İtfaiye Amiri Abdin Köz'den çalışmalar hakkında bilgi alan Akyol Akay ve Zirek, halka hızlı ve en iyi hizmetin götürülmesi konusunda da yaşanan eksikliklerin giderilmesi için yapılması gerekli olan çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.
Akyol Akay, Zirek ve beraberindekiler daha sonra Midyat MARSU Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Midyat MARSU Müdürü Mehmet Emin Özer'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada çalışanlarla sohbet eden Akyol Akay, halkın daha iyi hizmet görmesi konusunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu. Genel Sekreter Zirek ise suyun önemine vurgu yaparak çalışanların bu konuda daha hassas olmasını ve halktan kendilerine gelen problemleri en hızlı bir şekilde çözmeleri konusunda bilgi aktardı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 18:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER