banner113

Eş Başkan Akyol Akay Ve Genel Sekreter Zirek, Ömerli Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek ve Büyükşehir Daire başkanları, Ömerli Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eş Başkan Akyol Akay Ve Genel Sekreter Zirek, Ömerli Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek ve Büyükşehir Daire başkanları, Ömerli Belediyesi EŞ Başkanları Süleyman Tekin ve İpek Güneş'i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 2015 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Eş Başkan Akyol Akay, Genel Sekreter Zirek ve beraberindekileri makam odasında karşılayan Tekin ve Güneş, yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirtti. Eş Başkanlardan Güneş, kendilerinin yapmış oldukları çalışmalarda Büyükşehir'in kendilerine devamlı destek olduğunu ifade ederek "Biz göreve geldiğimiz zaman ilçemizde çok ciddi sorunlar vardı. Ama büyükşehir ile beraber uyumlu bir çalışma yürüterek sorunları çözmeye çalıştık. Kimi çalışmalar halen devam ediyor. Umut ediyoruz ki halkımıza söz verdiğimiz gibi en iyi hizmeti vereceğiz" dedi.

Eş Başkan Tekin ise, 2015 yılına ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme de bulundu. Tekin, bilgilendirme sırasında yapılan çalışmalarda devalı kendilerinin yanında olan Ömerli halkına ve Büyükşehir'e teşekkür etti.

Büyükşehir Eş Başkanı Februniye Akyol Akay ise Ömerli Belediyesi'nin çalışmalarına devamlı katkı sağlayacaklarını belirterek "Bizler halkımıza en iyi hizmeti sunmak için ilçe belediyeleri içinde uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Umut ediyoruz ki halkımıza söz verdiğimiz gibi yaşanan sorunları en aza indirmeye çalışacağız" dedi.

Ziyaret yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 10:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER