banner113

Büyükşehir Eş başkanı ve Daire Başkanlarından Mor Gabriel Manastırı'na Ziyaret

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek ve Büyükşehir Daire Başkanları, Mardin Midyat Mor Gabriel Manastırı Metropolitini ziyaret ederek yeni yılını kutladı.

Büyükşehir Eş başkanı ve Daire Başkanlarından Mor Gabriel Manastırı'na Ziyaret
Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Februniye Akyol Akay, Büyükşehir Genel Sekreteri Ahmet Zirek ve Büyükşehir Daire Başkanları, Mardin Midyat Mor Gabriel Manastırı Metropoliti Samuel Aktaş'ı ziyaret ederek yeni yılını kutladı. Yapılan ziyarete DBP Mardin İl Eş Başkanı Perihan Ağaoğlu ve il yönetimi, HDP Mardin il örgütü ile DBP, HDP Midyat ilçe örgütü eşlik etti.
Akyol Akay, kendilerini manastırda karşılayan Aktaş'ın yeni yılını kutlayarak yeni yılın tüm halklara özgür, eşit ve barış içinde bir yaşam olması temennisinde bulundu.
Akyol Akay'ın ardından Genel Sekreter Ahmet Zirek'te Aktaş'ın yeni yılını kutlayarak yeni yılın tüm halklara özgür bir yaşam temennisinde bulundu. Kutlamaya geç gelmelerinden dolayı özürlerini de ileten Zirek,  Aktaş'tan manastır hakkında da bilgi aldı.
Metropolit Aktaş ise yapılan ziyarete ilişkin memnuniyetini belirterek yeni yılla beraber Ortadoğu da yaşanan savaşın bitmesi ve tüm halkların barış içinde yaşamasının en büyük  temennileri olduğunu söyledi.
Yapılan ikramlarla beraber ziyaret bölgede yaşanan son sürece ilişkin yapılan sohbetle devam etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 17:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER