Başkan İlhan:“ Vatandaşlarımız sosyal mesafeyi korumalıı ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamalı.“

Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan, Mardin’de vatandaşları ziyaret ederek, Covit-19 virüsünden korunmaları için maske dağıtımında bulundu.

Başkan İlhan:“ Vatandaşlarımız sosyal mesafeyi korumalıı ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamalı.“
Gelecek Partisi Mardin İl Başkanlığı, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Mardin’in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde maske dağıttı.

Korona virüsünün etkisini sürdürdüğü bir dönemde vatandaşların virüsten korunabilmesi için önleyici tedbir olarak maske takmaları gerektiğini kaydeden Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan, vatandaşlardan sosyal mesafeyi korumaları ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamalarını istedi.

 27 bin 500 maske dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Gelecek Partisi Mardin İl Başkanı Emin İlhan, “Hükümet; Covid-19 virüsüne karşı alınan tedbirleri açıklarken; toplu taşımalar, marketler, pazar yerleri ve bunlara benzer vatandaşların toplu olarak bulunduğu alanlarda maske takılmasının zorunluğu olduğunu beyan etmiştir.  Gecek Partisi Mardin İl Başkanlığı olarak halkımızın bu sorununa bir nebze faydalı olmak için ücretsiz olarak maske dağıtımına başladık. Bu anlayışla en ücra mahalde bulunan vatandaşlarımızın ayağına kadar maske ulaştırmaya çalışacağız. Bu zorlu sürecin inşallah en kısa sürede geçmesini ve halkımızın tekrar eski günlerdeki gibi sağlıklı bir hayata ve aydınlık bir Geleceğe kavuşmasını yüce Allah’tan temenni ederiz. Her şey Mardin’imizin Geleceği için” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 01:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER