Kübra’nın 13. Yaş Pastası Vefa Grubundan

Vefa sosyal destek grubundan 112'yi arayan Kübra'ya 13. yaş sürprizi

Kübra’nın 13. Yaş Pastası Vefa Grubundan

Mardin’in Kızıltepe İlçesinde yaşayan 13 yaşındaki Kübra Nur Dağ, korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkması kısıtlanınca 112’yi arayarak doğum günü pastası istedi. Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu bu isteği yetine getirmek için, Dağ’a sürpriz yaparak doğum gününü kutlamaya gitti.

 

Kızıltepe merkez Mezopotamya Mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Kübra Nur Dağ, korona virüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı ve 62 yaş üstü kesime getirilen dışarı çıkma yasağı nedeniyle doğum günü pastasını 112’den istedi. Kızıltepe Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’da genç kıza doğum günü sürprizi yaparak Dağ için hazırladıkları pastayı evlerine götürdü. Mumları yakılmış pastayla ekipleri kapıda gören Dağ,  büyük sevinç yaşadı.

 

Yaşadığı doğum günü sürprizi karşısında çok mutlu olan ve sevinci gözlerinden okunan Kübra Nur Dağ, ekiplere teşekkür ederek, “Her sene yaş günümü öğretmenlerim okul arkadaşlarımla birlikte kutluyordu. Bu sene 13 yaşıma girdim, ancak korona virüsü yüzünden sokağa çıkma yasağı uygulaması olduğu için okula gidemedim, dışarıya da çıkamadım. Bunun için 112’yi arayıp onlardan pasta istedim. Onlar da beni kırmayıp pastayı alıp doğum günümü kutlamak için getirdiler. Çok mutlu oldum”  dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 01:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER