banner113

Zergan Deresi’nde temizlik çalışmaları devam ediyor

Kızıltepe merkezinden geçen ve vatandaşların çöplerini gelişi güzel bir şekilde attığı Zergan Dere yatağı Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

Zergan Deresi’nde temizlik çalışmaları devam ediyor
Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dere temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belirli periyotlarla dereyi temizleyen ekipler, bugünde iş makinesinin yardımıyla temizlik çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkan Yardımcısı Leyla SALMAN Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan Dere Temizliğini yerinde incelediler.Konu ile ilgili açıklama yapan Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman, “Dere temizlik çalışmalarımızı ekiplerimiz belirli aralıklarla sürdürüyor. Biz belediye olarak temizlik çalışmaları konusu üzerine hassasiyetle duruyoruz.
Vatandaşların desteği ile Kızıltepe’de daha iyi işler yapmak istediklerini anlatan Salman, “Çöp araçlarımızın girmediği bir mahallemiz yoktur. Kızıltepe’de çöp sorununu gidermek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Buna rağmen özellikle dere yataklarına yakın oturan bazı vatandaşlarımız çöplerini rast gele dere yatakların atmaktadırlar. Buda çevre görüntüsü ve insan sağlığı açısından olumsuzluk yaratmaktadır. Biz bu görüntüyü ortadan kaldırmak için Zergan Dere’sinde temizlik çalışması başlattık. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız çöpleri dere yataklarına değil araçlarımızın geçtiği noktalara ve belirlenen saatlerde bırakmalarıdır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2012, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER