banner113

Savur'da TEGV'in Etkinlik Yılı Başladı

TEGV'in, çocuklara okuldan geriye kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere 1 Ekim itibariyle eğitim etkinliklerine başladı.

Savur'da TEGV'in Etkinlik Yılı Başladı
 Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi Sorumlusu Gülşen Kaya Tırpan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV), çocuklara okuldan geriye kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere 1 Ekim Pazartesi gününden itibaren eğitim etkinliklerine başlandığını söyledi.

 

TEGV'in, ilköğretim çağındaki çocukların, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunduğunu ifade eden Gülşen Kaya Tırpan, "TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 88 etkinlik noktası, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor. Kurulduğu günden bu yana geçen 17 yıl içinde TEGV, 1.7 milyonun üzerinde çocuğa ulaştı" dedi.

 

Uzman bir ekip tarafından çağın gerekleri göz önünde bulundurularak çocukların eğitiminin karşılandığını ifade eden Gülşen Kaya Tırpan, "Eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlanan ve zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen TEGV eğitim programlarında çocuklar eğlenerek öğreniyor. TEGV'in birçok farklı alanı kapsayan eğitim içerikleri, çocukların bu yıl uygulamaya geçen yeni eğitim sistemine uyumlarını kolaylaştıracak şekilde gözden geçirilmiştir" diye konuştu.

 

Gülşen Kaya Tırpan, yeni kayıt döneminin başladıklarını, ilköğretim çağındaki tüm çocukları ve gönüllü olmak isteyen herkesi TEGV Savur Öğrenim Birimine beklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER