Türk, İlçe halkımızın memnuniyetini arttırmak için çalışmalarımız sürecek

ızıltepe Belediyesi hızlı gelişen kentin sorunlarına hızlı bir şekilde cevap olmak için 24 adet hizmet aracı daha alarak, araç filosunu 111'e çıkarttı.

Türk, İlçe halkımızın memnuniyetini arttırmak için çalışmalarımız sürecek

K Belediye yeni araçların alımı ile birlikte büyükşehir belediyelerinin standartlarına ulaştı.
Kızıltepe Belediyesi, hızlı gelişen kentin sorunlarına en hızlı şekilde cevap olmak ve halkın refahını yükseltmek için 24 adet ( 1 adet Hyundayi lastikli ekskavatör,2 adet kazıcı yükleyici,1 adet caterpıller silindiri,3 adet ford cargo,3 adet sulama tankeri,1 adet kompakt tip vakumlu yol süpürme makinası,1 adet kurtarma aracı,1 adet otogar otobüs kent,1 adet ceneza aracı,6 adet ford transit kamyonet,4 adet transit connect)yeni hizmet aracı daha alarak araç filosunu 111'e çıkartarak, hedefini büyükşehir standartlarına ulaştırdı.
Şehir turuna çıkan araç filosunda yer alan Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Kızıltepe Belediye Başkan yardımcıları Leyla Salman, Burhan Kurhan, Şemsettin Sulhan, belediye birim müdürleri, belediye çalışanları yurttaşları selamlarken, yurttaşlar da alkış ve zafer işaretleri ile karşılık verdi. Belediye altyapı ve üstyapı çalışmaları yanında önceki dönemlere ait borçlarını öderken, son yıllarda yaklaşık 9 milyon TL'ye toplam 52 adet hizmet aracını alarak, araç filosunu 111'e çıkarttı. Belediye yeni aldığı 24 adet araç filosunu şehir turuna çıkartarak, halkın beğenisini topladı.

ehir turunun ardından belediye binası önünde toplanan araçların önünde açıklama yapan Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, 2009 yerel seçiminden kısa bir süre sonra kendisi dahil 25 belediye meclis üyesinin "KCK" adı altında sürdürülen operasyonlarda tutuklandığını hatırlatarak, kendisinin 3 yılı aşkın cezaevinde tutuklu kalmasına rağmen halkın desteği ve belediye çalışanlarının büyük fedakarlığı sayesinde verdikleri hizmetlerde bir aksama yaşanmadığını belirtti. Türk, son 4 yılda Kızıltepe Belediyesi'nin bazı hizmetlerini şöyle anlattı: "Belediyeyi 72 milyon borçla devir aldık. Bu borcun 44 milyon TL'sini ödedik. Yaklaşık 2 milyon metrekare kilitli parke ve kaldırım döşemeleri yapıldı. Su ve kanalizasyon çalışmalarında ise yaklaşık 350 bin metre boru döşemesi yapıldı. Şu ana kadar hiçbir ilçede yaklaşık 2 milyon metrekare kilitli parke ve kaldırım döşemeleri yapılmadı." Türk, kalan 28 milyon TL borçlarını yapılandırma yolu ile sıfırlayacaklarını söyledi. Türk, Araç filomuzu ve makine parkımızı geliştirmeye devam edeceğiz. İlçe halkımızın memnuniyetini arttırmak için çalışmalarımız sürecek. Kentimize ve belediyemize yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

 



 
Ş

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2013, 02:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER