banner113

STK Platformu İlk Toplantıyı Hüda-Par ile Yaptı

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (STK) ilk toplantıyı Hüda-Par ile yaptı.

STK Platformu  İlk Toplantıyı  Hüda-Par ile Yaptı

Platform daha önce aldığı karar doğrultusunda 30 Mart tarihinde seçime katılacak partilerin Büyükşehir ve Kızıltepe ilçe Belediye başkan adaylarına yaptığı davet çerçevesinde İlk toplantıyı Hüda-Par ile yaptı.

Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter konuyla ilgili yaptığı açıklamada 30 Mart’ta Mardin ve Kızıltepe’de seçime katılacak partilerin Belediye Başkan adaylarını projelerini anlatmak üzere platforma davet ettiklerini söyledi.

Öter “Dört partimiz davetimize olumlu yanıt verdi. İlk randevu talep eden Hüda-par ile bu gün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hububat Ticaret Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda yapılan toplantıya Hüda-Par Mardin büyük şehir belediye başkan adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe belediye başkan adayı Şerif Budak,ilçe başkanı Burhan Aydın ve bazı parti yöneticileri katıldı. Ev sahibi STK Platformundan Başkan Mehmet Şerif Öter Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Menduh Çakar Teşkilat başkanı Veysi Güç,Aile ve sosyal işler sorumlusu Bahar Yıldız,halkla ilişkiler başkanı Mehmet Koçhan, Vakıf işleri sorumlusu Menduh Kavan ve mali işler sorumlusu Cebrail Bülbül katıldı.

Açılış konuşması STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter tarafından yapılan toplantıda Belediye Başkan Adaylarına Proje ve seçim vaatlerini sordu. Hüda-Par Kızıltepe Belediye başkan adayı Şerif Budak şunları söyledi.

“ Biz vaatlerde bulunmadık bulunmayacağız. Eğer halkımız teveccüh gösterip bize yetki verirse mevcut imkânlar içerisinde hizmet edeceğiz. Haksızlık yapmayacağız, Kul hakkına sahip çıkacağız, kimseye dayatma yapmadan İslam ahlakına uyumlu faaliyetlerde bulunacağız.                                                                        Büyük şehir belediye başkan adayı Mahmut Kılınç ise yaptığı konuşmada hem Mardin hem Kızıltepe’miz  için projelerimiz var Hüda-Par bir kesimin değil tüm kesimlerin partisidir.Siyasi anlayış,faaliyet ve hizmetlerimiz her zaman haktan yana olacaktır dedi.

STK Platformu Aile ve sosyal İşler sorumlusu Bahar Yıldız’ın partinizde kadın üye varmı ve kadına bakış açınız nedir? sorusu üzerine Büyük şehir beldeyi Başkan adayı Mahmut Kılınç, Partimizde Kadın idareci vardır. Kadına bakış anlayışımız İslam’ın bakışıdır. kadına En büyük değeri İslamiyet vermiştir “dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantı ev sahibi STK Platformun Başkanı M.Şerif Öter tüm  katılımcılara teşekkür ederek,konukları uğurladıktan sonra gelecek hafta BDP Büyük şehir ve Kızıltepe Belediye Başkan adaylarını ve daha sonra  AK.Parti Belediye Başkan Adaylarını ağırlamak için randevulaştıklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 18:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER