banner113

CİBRAİL DİNLER'DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK ÇAĞRISI

Ak.Parti Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cibrail Dinler seçim bürolarına yapılan saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak Birlik,beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

CİBRAİL DİNLER'DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK ÇAĞRISI


Dinler yaptığı  açıklamada şunları söyledi.Tüm Kızıltepeli hemşerilerimin malumudur 30 Martta yapılacak yerel seçimde Ak.Partiden Kızıltepe Belediye başkan adayı oldum. Amacım doğup büyüdüğüm memleketime, ilçe halkıma  hizmet etmektir. Allaha şükürler olsun,herhangi  bir maddi ihtiyacımın olmadığı beni tanıyan herkes  bilir.

İyi niyet ve hizmet amacıyla çıktığımız bu yola  Ak Partinin  temel ilkesi olan demokrasi  Kültürü ve saygı sınırları içerisinde,ilimizde,ilçemizde seçime katılan tüm parti ve adaylara karşı  hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Ama ne yazık ki tüm  iyi niyetimize rağmen iki gün önce akşam saatlerinde seçim irtibat bromuz bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren gruptan yaşları 16 ile 19 arasında olan beş kişi emniyet güçleri tarafından yakalanarak göz altına alındılar.Provokasyon provası olarak düşündüğümüz bu saldırıyı  çocukları kullanarak  yaptıranları şiddetle kınıyoruz.

Bu tür saldırılarla bizi yıldırmak isteyenler yanılgı içinde olduklarını bir kez daha hatırlatır ve diyoruz ki  Ak.parti iktidarımızın başlatmış olduğu çözüm ve kardeşlik projesi her türlü  provokasyonlara ve sinsi oyunlara rağmen başarıya ulaşacaktır.Tüm Kızıltepeli hemşerilerime bir kardeşleri ve Baba olarak  rica ile çağrıda bulunuyorum. Canımız geleceğimiz olan evlatlarımıza lütfen sahip çıkalım. Birileri kendi Çocuklarını özel okullarda,kolejlerde okuturken  başkalarının çocuklarını çıkarları uğruna kullanarak geleceklerini karartmaktan çekinmiyorlar.

Hiçbir dönemde olmadığı kadar demokratik  ortam mevcuttur. Şiddete,dayatmalara  baş vurmadan  isteyen herkes siyasetini yapsın.Memleket hepimizindir ve birbirimize saygı içerisinde tahammül etmekten başka şansımız yoktur.Siyasi görüş ve düşüncesi ne olursa olsun hepimiz kardeşiz. 30 Martta halkımız için hayırlı Olanı Yüce ALLAHTAN Diliyorum.

Saygılarımla Cibrail DİNLER

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 22:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER