banner113

Rahmet Gıda muhtaçları sevindirmeye devam ediyor

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde faaliyette bulunan Rahmet Gıda Bankası, her ay olduğu gibi bu ay da yaptığı yardımlarla yetim ve muhtaç aileleri sevindirdi.

Rahmet Gıda muhtaçları sevindirmeye devam ediyor
MARDİN - Kızıltepe (Qoser) ilçesinde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla adını duyuran Rahmet Gıda Bankası, yardımda sınır tanımıyor. Her yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçlarını ihtiyaçlarını karşılayan Rahmet Gıda Bankası, bu ay da onlara aileye yardımda bulundu.

Hayırseverlerin destekleriyle muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ettiklerini belirten Rahmet Gıda bankası Başkanı M.Şirin Öz, "Biz Kızıltepe`de ikamet eden yetim ve muhtaç ailelere 104 adet gıda paketi ulaştırdık. Bunun dışında Avrupa Yetim Der tarafından yetim aile kapsamına alınan Mülkiye Sezer, Neyula Dolu ve Tarfa Esen`e de gönderilen nakit yardımları kendilerine ulaştırdık. Bu kapsamda Mülkiye Sezer`e 357 TL, Tarfa Esen`e 357 TL ve Neyula Doluy`a 250 TL elden verdik.

Bunun dışında Suriye`den kaçıp mülteci olarak Kızıltepe`ye yerleşen 155 aileye gıda paketi 120 aileye 3 kilodan oluşan kırmızı et, 10 kilodan oluşan 400 adet çuval patates ve 932 parçadan oluşan giyim malzemeleri verdik" dedi.

Hayırseverlerden yardımlarını sürdürmelerini isteyen Öz, son olarak daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. (Masum Erden - İLKHA

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2013, 09:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
zahmet değil
zahmet değil - 11 yıl Önce

arkadaşlar rahmet gıa adında oluşum oluşmuşturdunuz hoş güzelde yaptığınız yardım oda çok güzel ama bu yaptığınız yardımları gizli tutsanız insanları rencide etmezseniz çok daha hayırlı olur. boydan resimler çekerek poz vererek reklam yapmanın hiç bir anlamı yoktur.yapacaksanız allah rizasi i̇çi̇n yapin.

SIRADAKİ HABER