banner113

EKTİREN AİLESİNDEN HASTANEYE DESTEK

DERİK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİSİ Dr. Serdar KALKAN “ŞÜKRANLARIMIZIN BİR İFADESİ OLARAK İSİMLERİNİ VERİYORUZ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR” dedi.

EKTİREN AİLESİNDEN HASTANEYE DESTEK
Mardin’in Derik ilçesi Devlet Hastanesi yöneticilerinin girişimleriyle “yatan hasta servis odalarının dizaynını yapan ve destek veren hayırseverlerin isimlerini yaşatmak adına” başlatılan çalışmalar iyi sonuçlar vermeye başladı.
Derik Devlet Hastanesi Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serdar Kalkan ve Hastane Müdürü Barış Sevdi,Müdür Yardımcısı Hasip Karabat,Kalite Kontrol Temsilcisi Aytekin Ayebe ilçedeki hayırseverlerin destekleriyle yatan hasta servis odalarının eksiklerinin giderilmesi,geniş çaplı bir yenileme operasyonuna başlamalarıyla destek sunan hayırseverlerin katkılarının unutulmaması adına isimleri yazdırıldı.
Başhekim Kalkan”En büyük katkının ilçedeki hayırsever vatandaşlardan geldiğini,yardımlarının devam ettiğini,Derik Devlet Hastanesinde geniş çaplı bir yenileme operasyonuna giriştiklerini, hastanenin içi dışı her tarafı yenilediklerini”Belirten Kalkan;"Her yatan hasta servis odalarımızın baştan aşağıya Klima,Buzdolabı,Elbise Dolabı,Televizyon v.b diğer eksiklerin giderilmesi yönünde ricamızı kabul eden ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyoruz.Yöneticilik süreyi doldurup gitmek olmamalı,ilçe halkının sıcakkanlılığı bizleri sevindirip,
heyecanlandırmaktadır.Boş durmak olmamalı,ilçe halkınının sağlık hizmetleri yönünde her çabayı sarfetmeye hazırız.Hastanemizin ilçe halkınının ihtiyaç duyacağı uzman hekim eksiklliklerini giderdiğimizi düşünüyoruz” dedi.
Derik Devlet Hastanesi Müdürü Barış Sevdi” Yatan hastalarımızın Servis odalarına Televizyon,Elbise dolabı,Klima,Buzdolabı v.b gibi katkıların sunan tüm hayırseverlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi.
Yatan hasta Servis odalarının tüm eksikliklerini gideren ve isimlerin yazılmasına hak kazanan ‘Abdullah Ektiren Anısına" verilecek törende Sinan Ektiren ve Av.Dildar Ektiren hazır bulunurken,Hastane Yöneticisi İç Hastalıkları Uzm.Dr.Serdar Kalkan,Hastane Müdürü Barış Sevdi,Müdür Yardımcısı Hasip Karabat ve Kalite Kontrol temsilcisi Aytekin Ayebe hazır bulundular. Hastane yöneticisi İç Hastalıkları Uzm.Dr.Serdar Kalkan, yaptıkları atkılarından dolayı Plaket taktim edildi.
Babası Abdullah Ektiren Anısına yaptıkları Yatan Hasta Servis odaların Plaketi alan Sinan Ektiren "Çok duygulandığın" belirterek;Nasıl ki Camii,Okul v.b durumlarda destekler veriliyor ise hepimizin sürekli uğrak yerimiz olan bu tür yerlere de desteklerimizi esirgememiz gerekir.yaşayan her hayırseverlerimiz bu tür katkıları sunmalarını canı gönülden istiyoruz.Ayrıca Hastane yöneticilerinin bu girişimlerini destekliyoruz. Başkemimiz ve diğer tüm çalışanların başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2013, 01:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER