Kızıltepe Belediyesinden Ulaşım Atağı

Belediye Başkanvekili Haşim Baday, belediye hizmet binası önünde yaptığı açıklamada, yurttaşlara daha modern bir ulaşım olanağı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Kızıltepe Belediyesinden Ulaşım Atağı
Bu kapsamda bir süre önce belediye olarak Mardin-Kızıltepe arasında yurttaşlarımıza daha ekonomik ulaşım sağlayan belediyemize ait halk otobüsünü yenilediklerini belirten Baday, “Şehrimizde toplu taşıma ihtiyacı her geçen gün artıyor. Belediye olarak halkımıza sunduğumuz toplu taşıma hizmetinin standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz." dedi.


Evine, işine ve okuluna giden vatandaşlarımıza daha çağdaş ve modern ulaşım hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyleyen Baday, sözlerini şu şekilde sürdürdü. "Bu otobüsle birlikte görev süremiz içinde toplam 52 adet yeni aracı filomuza kattık. Aldığımız bu otobüs, modern teknolojik özelliklerinin yanı sıra çevre dostu, klimalı, basamaksız olması gibi özellikleriyle her kesime hitap ediyor. Bu otobüsü, engellilerimizin, yaşlılarımızın, hastalarımızın, kısacası her vatandaşımızın daha rahat taşınabilmesi için tercih ettik."



 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER