banner113

New Holland Kumpanyası Kızıltepe'lileri Coşturdu

New Holland Türk Traktör Fabrikası tarafından 29 ilde düzenlenecek olan Ramazan eğlencelerinde Kılıç tarım bünyesinde Dikmen beldesinde sergilendi. Ünlü tiyatrocuların sergilediği oyunlar izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.Dikmenliler kumpanyaya yoğun ilgi gösterdiler.

New Holland Kumpanyası Kızıltepe'lileri Coşturdu
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Türkiye'yi doğudan batıya dolaşan New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası Kızıltepe'lilerle buluştu. Geleneksel Ramazan eğlencelerini Kızıltepe'lileri ücretsiz buluşturan kumpanya, tiyatrocu Sümer Tilmaç ve ekibinin tiyatro oyunlarına ev sahipliği yaptı. Bu yıl Türkiye genelinde 50 bin kişiyi ağırlaması hedeflenen New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, Ramazan ayı boyunca Türkiye'nin 29 ilini dolaşacak.


Toros Gübre ve New Holland Traktör-Biçerdöver Mardin bölge bayisi Kılıç Tarımın yetkilileri, bayiliklerinden 20 Aralık 2013 tarihine kadar yapılacak alışverişlerde her 5 bin TL ye bir çekiliş hakkı kazananacaklar.Daha sonra çiftçiler arasında yapılacak milli piyango dairesi tarafından yapılacak kura çekimi ile 85 bin TL değerinde bir adete TD90D Kabinli traktör kazanma fırsatı yakalayacaklar.



Toros Gübre ve New Holland Traktör-Biçerdöver Mardin bölge bayisi Kılıç Tarım yönetim kurulu üyesi Cemal Kılıç New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası etkinlikleriyle ilgili olarak şunları ifade etti: Mardin ve Kızıltepe'deki çiftçilerimize geleneksel Ramazan eğlencelerini buluşturduk.Ramazan coşkusunu, Kızıltepe'lilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Ramazan ayının hepimize bereket getirmesini diliyorum."Kumpanya etkinlikleri kapsamında; Sümer Tilmaç başta olmak üzere, tüm tiyatrocular izleyicilere keyifli tiyatro oyunları sahnelendi. Kumpanya kapsamında ayrıca; çocuk oyunları,  ateşbaz, meddah, orta oyunları gibi geleneksel eğlenceler de sunuldu.


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER