banner113

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Ekipleri’nden fırın denetimi

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınları kontrol ederek hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetledi. Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Çakı, “Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz” dedi.

Kızıltepe Belediyesi  Zabıta Ekipleri’nden fırın denetimi

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınları tek tek gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetledi. Ekipler, aynı zamanda fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdi.

Kızıltepe Belediyesi Zabıta Müdürü, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Kızıltepe halkının talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin zabıta ekipleri sık sık denetimlere çıkıyor. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2013, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER