banner113

Mustazaflar Cemiyeti bayramlaşma merasimi yaptı.

Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi, üye ve gönüllüleriyle İlçe Meydanı ‘Özgürlük alanında’ bir araya gelerek görkemli bir şekilde bayramlaşma merasimi yapıldı.

Mustazaflar Cemiyeti bayramlaşma merasimi yaptı.
 MARDİN - Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Mustazaflar Cemiyeti Derneği Şubesi, üye, gönüllü ve halk ile bayramın üçüncü günü öğle namazı akabinde, ilçe merkezi Özgürlük meydanında görkemli bir şekilde çok kişinin iştirak ettiği Bayramlaşma merasimi gerçekleşti.

Bayramlaşma sonrası kısa bir konuşma yapan Yörenin tanınmış âlimlerinden A.Rahman Çelik şöyle kaydetti; “İslam’dan önce farklı farklı bayramlar vardı, Son Peygamber Hz Muhammed geldiğinde kendi Ümmetine 2 bayramın hediye verildiği ve bu bayramların insanlar arasında muhabbeti kardeşliği paylaşımı ve eşitliği adaleti nakşettiğini muşahede ediyoruz”dedi.Çelik daha sonra yaptığı dua ile konuşmasını bitirdi. Bayramlaşma merasimi sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştikten sonra program, yapılan şeker ikramı ile sona erdi.(Masum Erden - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2012, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER