banner113

MHP’li Kula Belediye Başkanı Tosun’dan Hububat Merkezine Özel Ziyaret.

Manisa’nın Kula ilçe belediye başkan seçilen Hüseyin Tosun, beraberinde iş adamı Fatih Yörük ve gazeteci yazar, İstanbul Gazeteciler derneği başkanı Mehmet Remzi Tanış ile birlikte Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezine özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

MHP’li  Kula Belediye Başkanı Tosun’dan Hububat Merkezine Özel Ziyaret.
 

31 Mart yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Manisa’nın Kula ilçe belediye başkan seçilen Hüseyin Tosun, beraberinde iş adamı Fatih Yörük ve gazeteci yazar, İstanbul Gazeteciler derneği başkanı Mehmet Remzi Tanış ile birlikte Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezine özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter tarafından karşılanan konuk heyet yaklaşık bir saat hububat merkezini gezdi.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklamada bulunan Kula Belediye başkanı Hüseyin Tosun “ Dillerin, Dinlerin, farklı kültürlerin ve medeniyetlerin şehrine yaptığımız ziyaret çerçevesinde, daha önce ismini çok  duyduğumuz Kızıltepe hububat ticaret merkezini  özel olarak ziyaret ettiklerini, Meşhur Mezopotamya’nın bereketli   topraklarında üretilen, dünyanın kaliteli tarım ürünleriyle ilgili, Hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı sayın Mehmet Şerif Öter bize bilgi verdi, gösterdiği sıcak ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ediyoruz. “dedi.

Hububat merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter “ Ziyaretleri için Kula Belediye başkanı Sayın Hüseyin Tosun’a ve aynı zamanda hemşehrimiz olan gazeteci yazar ve İstanbul gazeteciler derneği başkanı sayın Mehmet Remzi Tanış ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 12:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER