banner113

Kaymakam Çam Merkez Mahalle Muhtarları ile Buluştu

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Kurum Amirleri ve Merkez Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Kaymakam Çam Merkez Mahalle Muhtarları ile Buluştu
 
Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam kurum amirleriyle birlikte ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda vatandaşların talep ve şikayetlerini iletilerek, aciliyeti olan konular hakkında çözüm önerilerinde bulunuldu.

İstişare toplantısında konuşan Çam, bir belediyenin yapması gereken en önemli hizmetin alt yapı hizmeti olduğunu vurguladı. Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin MARSU Genel Müdürlüğü, Elektrik İdaresi TEDAŞ ve doğalgaz çalışmaları alt yapıya girişmiş durumda diyen Çam: “Geçen sene ve bu sene itibariyle ciddi anlamda çalışmalar devam ediyor. Tabi bu 3 grubun aynı anda çalışıyor olması koordinasyon eksikliğinden kaynaklı olarak ciddi bir tahribata yol açıyor. Bunun farkındayız ve burada bundan sonraki süreçte ilgili birimlerin göstermiş olduğu doğalgaz, elektrik ve MARSU ile ilgili hem müteahhit hem kurum yöneticileri bazında görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Özellikle İnşallah 2020 baharı çalışma sezonu itibari ile ilçemizin ana caddelerinden başlayarak var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Çam: “Siz muhtarlarımızla vatandaşlarımızın huzurlu ortamda yaşamaları adına çalışmalarımız devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Önceliğimiz vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı bu bilinçle çalışmalarımızı azimle gerçekleştireceğiz. Sizi size, sizi Allah’a emanet ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 15:27

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER