banner113

Mardin İşkur’dan Engellilere İş İmkanı

Mardin İşkur 13 Engelli Vatandaşa İş Fırsatı Sunuyor

Mardin İşkur’dan Engellilere İş İmkanı
 

Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Eti Bakır Anonim Şirketi ile el sıkıştı. İl Müdürlüğünde yapılacak toplu görüşme ile 13 engelli vatandaş istihdam edilecek. Görüşme 20 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleşecek.

Engelli vatandaşların bireysel ve toplumsal olarak güçlenmelerine destek olan Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü engelli vatandaşa iş imkanı sunuyor. Mardin İŞKUR Eti Bakır Anonim Şirketi aracılığıyla 13 engelli vatandaşı işe alacak. Başvuru için %40 engelli raporu olması yeterli. Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak toplu iş görüşmesine bütün engelli vatandaşlar davetli. Görüşme ise 20 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleşecek.

Mardin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Akın, işgücü piyasasına girişlerinin kolaylaştırılmasını hedeflediklerini söyledi.        Akın  “Engelli vatandaşlarımızın istihdamda sürekliliklerinin ve sosyal güvencelerinin sağlanması, girişimlerinin desteklenmesi için çalışıyoruz. Engelli iş koçlarımız ile engelli bireyin en doğru işe en kısa sürede yerleşmesi ve işe uyumlarının desteklenmesine kadar hizmet sunarak istihdamlarını arttırmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 12:08

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
refik
refik - 4 yıl Önce

dağlı

Refik Dağlı
Refik Dağlı - 4 yıl Önce

Kimi aldınız isimleri bildirmeniz istiyorum

SIRADAKİ HABER