MEZOPOTAMYA SİYASİ SOSYAL VE TOPLUMSAL DEĞERLENDİRME 1- KİTABININ TANITIM AÇILIŞI YAPILDI

Kızıltepe'de geniş bir misafir kitlesiyleMezopotamya Síyasí Sosyal Ve Toplumsal Değerlendírme 1- Kítabının Açılışı Yapıldı

MEZOPOTAMYA SİYASİ SOSYAL VE TOPLUMSAL DEĞERLENDİRME 1- KİTABININ TANITIM AÇILIŞI YAPILDI
Mezopotamya gazeteciler Cemiyetinde yapılan Açılış törenine Mardin valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, Ak Parti il başkanı Nihat Eri,Kızıltepe kaymakamı ve belediye başkan vekili Ahmet Odabaşı,Artuklu Kaymakamı ve belediye başkan vekili Şakir Öner Öztürk,Derik kaymakamı ve belediye başkan vekili Hakan Kafkas, Íl Milli eğitim müdürü Yakup Sarı,Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Az ve STK başkanları katıldı.Açılış konuşmasını yapan barış Aktivisti ve Mezopotamya gazeteciler cemiyeti başkanı Cemil Aydoğan Mezopotamya tarihi ile beraber Nuh tufanı sonrası yeniden yaratılış dönemini anlatı.
Açıklamasını yapan Aydoğan saygı ve sevgilerini paylaşarak konuşmasını bitirdi.

Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri de Barış ve kardeşliğin öneminden bahsetti.Eri, bu ülkenin birlik ve beraberliğini amaç eden barış ve kardeşliğin bu coğrafyada egemen olmasına hizmet edecek tüm kitapları önemsediğini açıkladı.Íl başkanı Eri Barış Aktivisti Cemil Aydoğanın Barış ve Demokrasi hizmetlerinden haberdar olduğunu ve bu mücadelesinde önemli bedeler verdiğini söyledi.Eri şahsi menfaatleri amaç etmeyen, inanca dayalı toplumsal davaların peşinden koşan Cemil kardeşimize başarılar diliyorum açıklamasında bulundu.

 

Kapanış Konuşmasını Yapan Mardín Valisi Mustafa Yaman'da Barış Aktivisti Cemil Aydoğanın ülkemizde ve bölgede Barış mücadelesindeki hizmetlerini takip ettiklerini ve cesaret ile dik duruşunu takdir ettiğini söyledi. Mardin valisi "yaman" Mardin yukarı Mezopotamyanın Merkezini temsil etmektedir.açıklamasında bulundu. Mezopotamya siyasi sosyal ve değerlendirme kitabı ülkemizde tarihsel kültürlere ve toplumsal barışa katkı sunmak amacı ile tüm yazar arkadaşlara başarılar diliyorum.Açıklamasında bulundu.Açılışa kamu kurum ve Stk başkanlarına Mezopotamya siyasi ve toplumsal değerlendirme birinci kitabı hediye edildi. Dünaysır otelinde verilen öğle yemeğiyle program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 23:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER