banner113

Mardin’in Yeni Yüzleri Keşfediliyor

Son yıllarda Sinema, Dizi filmleri, Reklam ve Klip çekimlerinin gözde mekanlarından olan Mardin’de yapılacak çekimler de ihtiyaç durumunda kullanılmak üzere rol verilecek oyuncular için ilan edilen başvurulara müracaat eden adaylar arasından oyuncu adayı seçimi yapıldı.

Mardin’in Yeni Yüzleri Keşfediliyor


Mova Salonda yapılan ve MVB Organizasyon Yönetici Mehmet Veysi Bora ile Koordinatör Süleyman Mert Deniz tarafından basına açık yapılan seçmelerde 120 başvuru arasından 17’si Erkek 4’ü Bayan olmak üzere 21 kişinin seçimi yapıldı. Seçimlerde ayrıca Kütçe yapılacak çekimler içinde ayrı bir aday seçimi yapıldı.

 

Mardin ve çevresinde yapılacak her türlü çekimlerde Mardin’den oyunculara ve oyuncu adaylarına da şans tanınacağı belirten Koordinatör Süleyman Mert Deniz, Bu organizasyon sayesinde yeni oyuncular ile yıldız oyuncu adaylarının keşfedilmesinin hedeflendiğini söyleyen Deniz, “Dizi, film ve reklamlar için İstanbul'dan Mardin'e, sinema filmi, dizi ve reklam çekmeye gelen yönetmenlerin en çok sıkıntı yaşadığı konuların başında yerli halktan deneyimli oyuncu bulma zorluğuydu. Bunu bu çalışmayla aşmayı hedefliyoruz.” Dedi.

 

Mardin Sanat Tiyatrosu Yönetim Kurulu Başkanı ve MVB Mavi Organizasyon Yöneticisi Mehmet Veysi Bora’da yaptığı açıklamada, Mardin bölgesinde yapılacak çekimler için bir çok kuruluştan oyuncu talebiyle karşılaşıyorduk, bu çalışma ile Mardin’e gelip oyuncu ihtiyacı duyan film ekiplerine Mardinli sanatçı adayları ile hem destek olcağız, hemde Mardin’den maharetli yıldız adaylarının önünü açmış olacağız.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2013, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
mesut candan
mesut candan - 11 yıl Önce

kim seçti kimi seçti ne ara seçti ne zaman haber verildi ilan astılarmı topluca cevap verim "bilinmiyor"

SIRADAKİ HABER