banner113

Bölgenin Ünlü Aşçısı Hikmet Usta Kızıltepe Öğretmen Evinde

Damak Tadında Yılların Tecrübesi, Hikmet Kebap Salonu, Müşterilerine Daha Nezih Bir Ortamda Hizmet Vermeye Başlıyor. Hikmet Usta, Bundan Sonra Yemek Beceri ve Tecrübesini Öğretmen Evi Restarunt’ın da Sürdürecek.

Bölgenin Ünlü Aşçısı Hikmet Usta Kızıltepe Öğretmen Evinde


Uzun zamandır Hükümet Konağı arkasında müşterilerine hizmet veren Hikmet Kebap salonunun sahibi ve aşçı eğitmeni Hikmet Ölçer, üç yıldır kapalı bulunan Kızıltepe Öğretmen Evi Restaurant ve Kafeterya kısmının işletme hakkını alarak bundan sonra bu adreste hizmet vermeye devam edecek.

 

 3 Yıldır kapalı bulunan Restaurant’ın Hikmet Usta tarafından Pazartesi günü işletmeye açılacak olması nedeniyle yapılan tanıtım organizasyonunda konuklara akşam yemeği olarak tandır ikram edildi.

 

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’in il dışında olması nedeniyle katılmadığı geceye, Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Demir, Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Esen, Kızıltepe Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Ramazan Uygur, ilçe emniyet Müdürü Abdullah Ergen ile Müdür yardımcıları, Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan, Basın mensupları, CHP ilçe başkanı Eyüp Kalkan ile ilçe teşkilatı, İl özel idaresi personel müdürü Yalçın Yıldırım, STK Platformu Başkanı M.Şerif Öter, Mardin odalar birliği başkanı Doğan Gazan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Şoförler Odası Başkanı Bedran Şahin, Kızıltepe Esnaf ve kefalet koop başkanı Aziz Doğru, Mova Park Genel Müdürü Fedai Baştürk, Tapu kadastro Müdürü Haluk Saruhan, Halk Eğitim Müdürü M.Hadi Gökdemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeren, birçok kamu kurum kuruluşunun amiri, çalışanı, Sivil toplum örgütleri ile Oda temsilcileri, Esnaf ve ilçenin her kesiminden çok sayıda davetli katıldı.

 

Yaklaşık 500 kişinin katıldı gecede Öğretmen evinin yeni işletmecisi Hikmet Usta tüm konukları ile tek tek ilgilenerek Karşılayıp uğurladı. Geceye katılan konuklar böylesine güzel bir ortamın şimdiye kadar aktif olarak kullanılmamasının Kızıltepe için bir kayıp olduğunu belirterek bundan sonra kapalı ve bahçeli ortamı ile bu mekanda olacaklarını açıkladılar.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2013, 01:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER