banner113

Vali Cengiz, “Devamsızlığa tolerans gösterilmeyecek“

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Yeni başlayan Eğitim - Öğretim yılı nedeniyle yayımladığı mesajında; devamsızlığa kesinlikle tolerans gösterilmemesi konusunda ilgilileri uyardı

Vali Cengiz, “Devamsızlığa tolerans gösterilmeyecek“
Yayınladığı mesajda, İlimiz genelindeki tüm öğrencilere, öğretmenlere ve idarecilere başarılar dileyen Dr. Ahmet Cengiz, İlimizin eğitim ve öğretimde özlenen başarıyı yakalayabilmesinin, bu işe gönül verenlerin seferberlik anlayışı içinde çalışmasıyla mümkün olacağını söyledi.
Zamanın etkin ve verimli kullanılması gerektiğini ifade eden Vali Dr. Ahmet Cengiz; “Kaybedilecek bir dakikamızın bile olmadığı unutulmamalıdır. Bu amacımızın gerçekleşmesi için ilk ders zilinin çalmasından itibaren öğretmen ve öğrencilerimizin derslere devamının sağlanması, devamsızlığa tolerans gösterilmemesi, konunun ilgili Vali Yardımcısı, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Milli Eğitim Denetmenleri tarafından hassasiyetle takip edilmesi ve denetlenmesi bize özlediğimiz başarıyı getirecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER