banner113

Mardin Artuklu Üniversitesinde Yürekleri ısıtan Buluşma

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerle buluşmalarına devam ediyor.

Mardin Artuklu Üniversitesinde Yürekleri ısıtan Buluşma

Sık sık öğrenci odaklı çalışmalara imza atan ve öğrencilerle bir araya gelen Özcoşar, yine öğrencilerle sıcak bir buluşmaya imza attı.

Ateş Başında Çay Simit Buluşması

Rektör Özcoşar, üniversite kampüsünde öğrencilerle ateş başında çay simit eşliğinde bir araya geldi.

Yakılan ateşlerin etrafında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Rektör Öğrenci Çay Simit buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Üniversitelerinin öğrencilere akademik başarının yanında mutluluk da kaynağı olmasını istediklerini belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerin gönlünde ve zihninde hep özlemle, tebessümle ve güzellikle Mardin Artuklu Üniversitesini hatırlamalarını istediklerini kaydetti.

Özcoşar: ‘Öğrencilerimiz Her Güne Mutlulukla Başlasın İstiyoruz’

Her alanda gerçekleştirdikleri akademik çalışmaların yanında öğrencilerin kendilerini iyi hissedecekleri ortamlar oluşturmayı önemsediklerini ifade eden Rektör Özcoşar, öğrencilerimizin üniversitelerinde her yeni güne yeni mutluluklarla başlamaları için sebepleri var dedi.

Özcoşar, buluşmaların yıl boyunca farklı bölümlerde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rektör’ün düzenli olarak kendileriyle görüştüğünü, etkinliklerine katıldığını belirten öğrenciler kendilerini önemsemesi ve bu sıcak ortamları kendilerine sağlaması nedeniyle Özcoşar’a çok teşekkür ettiler.

Ateş Başındaki Buluşma Öğrencilerin Yüreğini de Isıtıyor

Ateş başında gerçekleşen sohbetlerin hem bedenlerini hem gönüllerini ısıttığını söyleyen öğrenciler yeni buluşmaları heyecanla beklediklerini sözlerine eklediler.

Ateş başında gerçekleştirilen geleneksel  ‘Rektör Öğrenci Çay-Simit Buluşmasında' öğrencilerimiz, Rektör Özcoşar’la ayaküstü sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı da çektiler.

Müzik dinletisi ve yöresel halay oyunuyla devam eden buluşma, öğrencilerin Rektörle günün anısına toplu hatıra fotoğraf çekmesiyle sona erdi.

Rektör ve öğrenciler gelecek yeni buluşmalara birlikte el salladılar.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER