banner113

Kızıltepe'de Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103.Yıldönümü Kızıltepe ilçesinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Kızıltepe'de Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü kutlandı

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102.Yıldönümü Etkinlikleri" kapsamında, Kızıltepe’de bugün yapılan etkinliklerinin ilki Hükümet Konağı tören alanında bulunan Atatürk Anıtı'nda yapılan Çelenk Sunma Programı ile başladı, kutlama ve anma programına daha sonra Kızıltepe Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda devam edildi.

Kızıltepe Hükümet Konağı tören alanında bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık, TSK ve Belediye’ye ait Çelenklerin konması ile başlayan çelenk sunma proğramının ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile sona eren 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103.Yıldönümü programının ikinci erkinliğine Kızıltepe Özcan Yıldız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda devam edildi.

Burada Anma ve Kutlama proğramında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan proğram Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra Tiyatro, Koro, Şiir ve Müzik ile devam etti.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103.Yıldönümü proğramlarına İlçe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Ahmet Odabaş, Garnizon Komutanı Ekrem Yılmaz, 4. Hudut Alay Komutanı Şenol Şahin, Emniyet müdürü Aykut Çetinkaya, Jandarma komutanı Emrah Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, İlçe müftüsü Masum Taşçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Mahmut Akdağ, Kamu kurumları amirleri,  STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 12:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER