banner113

Kızıltepe'de Hırsızlar Apartmanın Kapısını Çaldı

Mardin'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir apartmanın bahçeye açılan kapısını çalarak kayıplara karıştı.

Kızıltepe'de Hırsızlar Apartmanın Kapısını Çaldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir apartmanın giriş kapısını sökmeye çalışan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bunu beceremeyince bahçeye açılan kapıyı çaldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tajdin Apartmanı'nın giriş kapısını sökmeye çalışan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kapı yerinden çıkmayınca bahçeye açılan kapıyı söktü. Koridorda bulunan büyük mutfak tüpünü de çalan hırsızlar, kayıplara karıştılar.

Apartman sakinlerinden Fatih İlhan (26), ağır cezalar verilmediği için rahat bir şekilde hırsızlık yapıldığını söyledi.

İlhan, "Akşam saat 22.00 sıralarında eve döndüğümde bina girişinin kapısı açılmıyordu. Kapıyı bozmuşlardı. Zorlayarak kapıyı açtım. Binaya girdiğimde bahçeye açılan kapı ve koridorda bulunan mutfak tüpü yoktu. Evdekilere söyledim, onların haberi yoktu. Geldiklerinde onlar da çok şaşırdılar. Polise gitmedik çünkü yakalayıp mahkemeye sevk edilecek, sonra serbest bırakılacaklar. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Hırsızlardan dolayı artık kendi evimizde rahat edemiyoruz. Her gün bir şey çalınıyor. Herkesin uyanık olduğu bir saatte hırsızların bu şekilde binaya rahatlıkla girip çıkması ağır ceza olmamasındandır. Onlara ağır cezalar verilmediği sürece bunu sürekli yaparlar. Yetkililere sesleniyorum: Hırsızların en ağır cezayı almalarını istiyorum. Herkesi canından bezdirdiler. İnşallah yetkililer sesimizi duyar ve bundan sonra hırsızlara en ağır cezayı verirler." dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 23:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER