banner113

Kızıltepe’de Parke Taşı Çalışmalarına Başlandı

Kızıltepe Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için kırsal mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına başladı.

Kızıltepe’de Parke Taşı Çalışmalarına Başlandı

 Merkez mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına devam eden Kızıltepe Belediyesi, şimdide kırsal mahallelerde parke taşı çalışmalarına başladı. Merkez mahallelerdeki çalışmalarına devam eden belediye aynı zamanda kırsal mahallelerde çalışmasını sürdürüyor.

            Toplamda 205 bin metre kare 8‘lik parke taşı, 41 bin oluk metre tül ve 65 bin 600 bordür metre tül çalışma yapılacaktır. Yollar kısa zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacaktır.

            Vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmayı hedefleyen belediye çalışmalarına Akça Mahallesi’nde başladı. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha modern bir görünüme kavuşması sağlanacaktır.

Vatandaşlarımızı düşünerek çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen ODABAŞ, “ Başta merkez mahallelerimizde olmak üzere kırsal mahallelerimizde de kilitli parke taşı çalışmalarına başladık. Merkez mahallelerimizde zaten çalışmalara başlamıştık, şimdi kırsal mahallelerimizde de başladık. Amacımız mahallelerimizin yollarını en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanabileceği duruma getirmek. Onları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak. Onların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 15:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER