banner113

Kızıltepe’de kutlu doğum hazırlıkları başlandı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yapılacak kutlu doğum etkinliği hazırlıklarına başlandı.

Kızıltepe’de kutlu doğum hazırlıkları başlandı
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen kutlu doğum etkinlikleri kapsamında 5 Nisan Pazar günü Kızıltepe otogar miting alanında gerçekleştirecek ‘Eşsiz önder Hz Muhammed’ Kutlu doğum etkinliği  programın hazırlıklarına başlandı.
Hummalı bir çalışma içerisine giren peygamber sevdalıları, tarafından düzenlenecek etkinlik için Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan işyerleri cami kapıları ve bir çok noktaya 2 bin afiş asıldı.
Çalışmalar hakkın da bilgi veren Platform yetkilileri, Kızıltepe’deki tüm halkı davet edecekleri program için asılan 2 bin afiş haricinde peygamber efendimiz üzerine ilahilerin seslendirildiği 10 bin el sidi ile 10 bin el broşürü esnaf ve evlere dağıtılacak.
 Platform yetkilileri, Ayrıca Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar ise, sesli anons aracıyla Kızıltepe ilçe merkezi ile tüm mahalleler dolaşılarak Kızıltepe halkını peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) min etkinliğine davet edeceklerini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 15:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER