banner113

Kızıltepe’de Güven ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde il emniyet müdürlüğü tarafından “Güven ve Huzur” toplantısı düzenlendi.

Kızıltepe’de Güven ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Mardin il Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli ilçelerde organize edilen "Güven ve Huzur" toplantılarının Şubat ayı toplantısı Kızıltepe ilçesinde düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği ve Özcan Yıldız Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya ilçe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, ilgili birimler ve kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri katıldı.

 

Mardin il emniyet müdürlüğünün organize ettiği "Güven ve Huzur" toplantısında bir konuşma yapan il emniyet müdürü Hakan Çetinkaya; uyuşturucu satıcılarıyla mücadele, kaçakçılık faaliyetleri, okul güvenlikleri konularında talep, öneri ve görüşlerini ele aldı.

Çetinkaya konuşmasında: “Öğrencilerimize, gençlerimize yönelik uyuşturucu satıcıları ile mücadelemiz devam etmektedir. Vatandaşlarımız da bu kapsamda bizimle işbirliği içinde. Mardin merkez ve ilçe okullarında uyuşturucu satıcıları, suç ve suçlularla mücadele için görevlendirilmiş polis arkadaşlarımız var. Gereken önlemleri almaktadırlar. İl ve ilçelerimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız sürmekte." dedi. Çetinkaya’nın ardından ilçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım, ilçede yaptıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında katılımcılar bilgiler verdi.

Konuşmaların sonrasında Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2020, 19:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER