banner113

Kızıltepe’de uyuşturucu yuvası haline gelen 23 metruk dükkan yıkıldı

Kızıltepe Kaymakamlığınca Uyuşturucu ve suç meskenleri durumunda bulunan metruk meskenlerin yıkımı için başlatılan çalışmada 23 Dükkan ve 4 metruk ev yıkıldı.

Kızıltepe’de uyuşturucu yuvası haline gelen 23 metruk dükkan yıkıldı

Mardin Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kızıltepe Kaymakamlığı ve ilçe emniyet müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ve tespitler doğrultusunda uyuşturucu ve suç işleme mekanları olarak kullanılmaya elverişli metruk dükkan ve evlerin yıkımı için Kızıltepe Belediyesi işbirliği ile metruk mesken yıkımlarına hız verildi. Bu çalışmalar doğrultusunda, ipek yolu üzerinde bulunan 23 metruk dükkanın yanı sıra değişik yerlerde bulunan 4 metruk ev Kızıltepe Belediyesine ait iş makineleri ile yıkıldı.

 

Geçtiğimiz günlerde 292 ilçe de eş zamanlı düzenlenen Uyuşturucu ile Mücadele Toplantılarının Kızıltepe ilçesinde düzenlenen toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun özellikle vurgu yaptığı uyuşturucu ve suç yuvası halinde bulunan metruk evlerin yıkılması için gereğinin yapılması talimatı üzerine Kızıltepe Kaymakamlığı, Kızıltepe Belediyesi işbirliği ile İlöe emniyet müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve suç mahalli olarak rapor edilen meskun yerler yıkılmaya başlandı.

 

Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Daha önce tespiti yapılan metruk meskenlerin yıkımına devam edileceğini belirterek, “Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi olarak Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerle Mücadele Kapsamında bağımlıların uğrak yerleri olan 23 metruk dükkan ve 4 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ve Sayın Valimiz Mustafa Yaman’ın önderliklerinde 2020 Bağımlılıkla Mücadele yılı kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 20:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER