banner113

Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında İlk Adımlar Atıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla, ilçemizde gençlerin geleceğini tehdit eden uyuşturucuyu tamamen ortadan kaldırmak adına çalışmalar başladı.

Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında İlk Adımlar Atıldı

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında toplumu bilinçlendirme adına Kızıltepe emniyet müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne bağlı narkotik polisleri, Narkotik Köpeği NİLLY ile birlikte Movapark AVM'de tanıtım etkinliği düzenledi. Narkotik çalışmaları ile uyuşturucuyla mücadele ve uyuşturucunun zararları konusunda kamuoyunu aydınlatma amacıyla düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken standta yer alan Narkotik Köpeği NİLLY ise özellikle çocuklar tarafından ilgi odağı oldu. Etkinlik boyunca alış veriş merkezine gelen ziyaretçilere aydınlatıcı ve uyarıcı el ilanları ve bröşürler dağıtıldı.

 

Etkinlik ve konuyla ilgili olarak Kızıltepe Kaymakamlığı basın bürosundan yapılan açıklamada, “Kızıltepe'de ‘Uyuşturucuya Karşı Dur Ruhuyla Bulaşma ve Bulaştırma Hayatını Karartma’ sloganıyla kurumsal bir ekip ruhuyla gençlerimizi bu illetten uzak tutma adına Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Sayın Hüseyin Çam ve Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Sayın Emin Yıldırım’ın üstün gayretleriyle gençlerimizin ufkunu sağlığını yaşamını geleceğini tehdit eden veya edecek ve karartacak zehire karşı uyuşturucu illetini kökünden kazımak için başlama startını verdiler. Kızıltepe de uyuşturucu müptelalarının kullanabileceği sahipsiz yıkık dökük harabe kötü amaçla kullanılabilecek tüm binalar yıkılmaya başlandı.” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 20:07

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER