banner113

Kızıltepe STK Platformu Başkanı Öter, güven tazeledi

Kızıltepe STK Platformu Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda bir araya gelen genel kurul üyelerine yıllık faaliyet raporu M.Şerif Öter tarafından okundu.toplantı sonucunda Mehmet Şerif Öter güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Kızıltepe STK Platformu Başkanı Öter, güven tazeledi
 Genel kurul tarafından seçilen  Yönetim kurulu kendi aralarında görev dağılımı yaptı. Platform Başkanı Mehmet Şerif Öter, Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Menduh Çakar, Teşkilat başkanı Veysi Güç,  Aile ve sosyal işler sorumlusu Bahar Yıldız, Genel sekreter Lokman Yaşar, Sosyal yardımlaşma ve vakıf işleri sorumlusu Menduh Kavan, Gençlik ve spor işleri Mehmet Yusuf Taşkın, Halkla ilişkiler Mehmet Koçhan ve Mali işler sorumlusu Cebrail Bülbül seçildi.

Görev dağılımı yapıldıktan sonra yönetime hitaben bir konuşma yapan STK Platformu Başkanı Mehmet Şerif Öter, tüm bileşenlere teşekkür ederek  şunları söyledi.

"  İki yıl önce gönüllülük esasına dayanarak ve birlikten güç doğar inancıyla Kurulan platformumuz Tarafsızlık ilkemiz çerçevesinde siyaset üstü konumunu koruyarak başta ilçemiz, ilimiz, Bölgemiz ve ülkemiz genelinde siyasi faaliyet gösteren tüm partilerimize karşı eşit mesafede olup, hiçbir faaliyet ve demecimizde taraf olmadık. Kimsenin yanında veya karşısında durmadık, birinin arka bahçesi, diğerinin muhalifi olmadık. Topluma faydalı olan iyi işler yapan herkesi takdir edip destek olduk. Topluma karşı yanlış ve haksız icraatta bulunan siyasi oluşumları, kamu veya özel kurum ve kuruluşları gerektiği şekilde korkmadan, çekinmeden uyarılarda bulunarak gerektiğinde demokratik tepkimizi cesaretle ortaya koyduk. Dayatmalara boyun eğmedik, güçlü olana biat etmedik, para babaların güdümünde veya etkisinde hiç olmadık. Bu duruşumuzla geçen iki yıllık faaliyetlerimizle halkımızın destek ve takdirini kazandık.” Dedi.

Bölge ve komşu Ülkelerinde yaşanan olaylara dikkat çeken Öter, Türkiye son derece dikkatli olmalıdır. Geçmişte olmadığı kadar zor bir döneme giriyoruz. Türkiye Dost, kardeş ve müttefik bildiği ülkelerin tuzaklarına düşmemeli ne olursa olsun Suriye’ye askeri müdahalede bulunmamalıdır.

Türkiye’yi savaş tuzağına çekmek için akla vicdana gelmeyecek oyunlara, yollara ve hata provokasyonlara başvuracaklardır. Kürt sorunu çözümü için başlatılmış olan barış sürecini sabote ve başarısızlığa uğratmak için ellerinden geleni yapacaklar. Bu hassas ve kritik süreçte Hükümetimiz yapacağı en doğru ve akıllıca yol barış sürecini başarıya ulaşmasını sağlamaktır.

Tüm kamuoyunun sahiplendiği ve heyecanla takip ettiği bu süreci başarısızlığa uğratan taraf bunun altında kalacak ve hesabını halka veremeyeceklerdir. Kızıltepe STK Platformu olarak barış sürecinin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.”Dedi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER