banner113

KADIN VE GENÇLERDEN ALACAĞIMIZ SİNERJİYLE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ DAHA BAŞARILI OLACAK

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız ilhamla, AK Parti Mardin teşkilatlarının her kademesinde kadın ve gençlerimize yer vererek onlara verdiğimiz değeri hep ön planda tuttuk”.

KADIN VE GENÇLERDEN ALACAĞIMIZ SİNERJİYLE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ DAHA BAŞARILI OLACAK
 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, AK Parti Mardin, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde kongreleri tamamlanan ilçelerimizin kadın gençlik kolları başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Ülkemizi geleceğe taşıyacak kadın ve gençlerimizin olması bizleri umutlandıran en büyük etkenlerdir. Bu umutla ülkemiz eğitim, kalkınma ve teknolojide emin adımlarla ilerlemektedir. Rabbime çok şükür kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi ilk günkü heyecanla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururla ilçelerimizin tüm kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Yeni oluşumumuzda kadın ve gençlerin partimize sunacakları katkının çok daha fazla olacağına inanıyorum. İnşallah kendilerinden alacağımız sinerjiyle önümüzdeki süreci daha başarılı bir şekilde atlatacağız”.

İl Başkanı Kılıç, “AK Parti tarafından TBMM’de kadınlarımızın temsil oranını en yüksek oranına ulaştırıldığınıbiliyoruz. Kadınlarımızın daha da güçlenmesi için eğitimden, istihdama, aileden sağlığa her alanda destekledik. Çünkü inanıyoruz ki kadınlarımızın güçlenmesi demek Türkiye’nin güçlenmesi demektir. İnşallah bizde siyasetin her alanında yol kat etmek isteyen, dava düsturuyla AK Partimize ve ülkemize katkı sunmak isteyen har kadın ve gencimize desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz”.  

İlçelerin kadın ve gençlik kolları kongrelerini coşkulu ve güçlü bir şekilde tamamladıklarını dile getiren AK Parti Mardin milletvekili Şeyhmus Dinçel, “Kongre süreci boyunca özverili bir şekilde emek harcayan tüm kadın ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kongreler tazelenme veyeniden silkiniştir. Bu yeni sürecin Mardin ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti 19 yıldır günden güne kadın ve gençlerin daha çok yer aldığı bir çizgiyle hareket ederek günümüze kadar büyük bir başarı çıtasıyla gelmiştir. Ben şimdiye kadar bu AK Parti’de hangi kademede olursa olsun emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah görevi devralarak önemli başarılara imza atacağına inandığımız tüm dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 11:44

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER