Engelli Vatandaşlara Akülü Sandalye Desteği Sağlandı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Gününde Kızıltepe Engelliler Gücü Birliği binası önünde vatandaşlara akülü sandalye desteği sağlandı.

Engelli Vatandaşlara Akülü Sandalye Desteği Sağlandı
 

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam Kızıltepe Engelliler Gücü Birliğinde engelli vatandaşları ziyaret etti.  Onlarla sohbet eden Çam, akülü sandalye ihtiyacı olan vatandaşlara akülü sandalye desteği de sağladı.

Sadece farkındalık gününde değil yaşamın her anında hep beraberiz diyen Çam:“Birlikteliğimize 365 günde devam edeceğiz. Bu günde daha güzel programlar icra etmek istiyorduk fakat pandemi her şeyi etkilediği gibi programları da etkiledi. Bizler bugün maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bir araya geldik. Pandemi süreci sona erdiğinde yapacağımız birçok programla bir araya geleceğiz.” dedi.

Çam: “Güzel bir kampanya yapılmış öncelikle derneğimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum teşekkür ediyorum. Eksik kalan noktalarda da bizler bunu tamamlayacağız. Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermiş olacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 14:38

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER