banner113

DÜNDAR, ÇEV-GÖN’Ü ZİYARET ETTİ.

Mardin Müsiad Şube Başkanı ve Ziraat Mühendisleri Odası Mardin İl Temsilcisi Mehmet Ali Dündar Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ı makamında ziyaret etti.

DÜNDAR, ÇEV-GÖN’Ü  ZİYARET ETTİ.
Burada bir konuşma yapan Dündar şunları söyledi ;

Kızıltepe Çev-Gön’nın çalışma ve faaliyetlerini yakında takip ediyoruz. Bölgemizde ilk kurulan bir Çevre Derneğidir kurumsallaşmış bir dernektir.Takdir ediyoruz.

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği ilk olarak Zergan Deresi, İlçeme Fakülte İstiyorum, İlçemizde Sınavlar Yapılsın ve İmza Kampanyalarıyla kendilerini gündeme taşıdılar.

Çevre ve ekoloji hakkındaki çalışmalarını önemsiyorum. Kızıltepe sorunlarını her zaman gündeme taşıyan böyle bir derneğinin ilçemizde oluşu güzel bir oluşumdur. Kendilerini kutluyorum.

Her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar Kardeşimizi önceden tanırım. Bizler Mardin Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği olarak 2013 İl Tarım Hayvancılık ve Gıda Raporu adlı bir Dergi Çıkardık yarın bunu Basınla paylaşmayı düşünüyorum.

İşte bu raporumuzda Çev-Gön’ü unutmadık kendi çalışmalarını hatırladık Anız ve Çevre ile ilgili sorunları da bu raporumuzda yer verdik. Kendilerini kutluyorum Başarlılar diliyorum dedi.


Kızıltepe Çev-Gön Başkanı Menduh Çakar Sayın Mehmet Ali Dündar’ın bizi ziyaret etmeleri bizi memnun etti kendilerine saygılarımızı iletiyoruz.

Bizler Kızıltepe Çev-Gön olarak İlçemizin Çevre ve ekoloji sorunları her zaman gündeme taşıyıp ilgililere mesaj olarak iletiyoruz. İlçemizin Çarpık Kentleşmesi Trafik sorunu Alt yapı sorununun büyük eksikleri olup bunları Belediyemizle paylaşıyoruz.

Ayrıca Kızıltepe Kaymakımız Sayın Erkaya Yırık bize her konuda yardımcı ve destek olmuşlardır. Kendilerine buradan teşekkürlerimizi iletiriz.

Şuandaki belediye çalışmaları umut vericidir. Sayın Belediye başkanı Ferhan Türk’ün gene Başkan olarak yerine oturmasıyla, bu eksiklikler gidereceğine inanıyoruz dedi.

Sohbetten sonra Çev-Gön Başkanı Çakar Çev-Gön’ün Türkçe ve Kürtçe olan bir Çev-Gön formasını Dündar’a hediye etti.

Dündar Çev-Gön başkanı Çakar’a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER