banner113

Dedeman Kavşağında Yine Kaza: 4 Yaralı

Mardin Kızıltepe ilçesinde traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Dedeman Kavşağında Yine Kaza: 4 Yaralı
Kızıltepe ilçesinde sık sık kazalara neden olan Dedeman kavşağında seyir halindeki otomobil kırmızı ışıkta sola dönüş yapan traktörle çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı.

 

Tarihi ipek yolunda ilçe merkezinde sık sık kazalara neden olan Dedeman kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Viranşehir istikametinden gelen kum yüklü traktör Dedeman kavşağında kırmızı ışıkta Şanlıurfa caddesine giriş yapmak üzere sola dönüş yapması sonucu Nusaybin istikametinden gelen plaka ve sürücü kimliği henüz öğrenilemeyen otomobil traktör ile çarpıştı.

 

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaşanan kazada Mehmet Bilen (24), Büşra Akkaya (20), Bünyamin Akkaya (19) ve İlknur Abiç (18) yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Bünyamin Akkaya’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, bilir kişilerden edinilen bilgilere göre kazaların önünün alınması için yolun yan taraflara geçişlere kapatılması gerektiğini ve iki istikametten gelen araçların şehir merkezine girişlerinin Şenyurt kaşağı ile ilçe emniyet müdürlüğü kavşağından yapılması gerektiğine vurgu yapılarak karayollarının bunu bir an önce hayata geçirmesi gerektiğini belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 09:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER