banner113

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne Atama Yapıldı

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne vekaleten bakan Muhittin İlker Emir’in yerine asaleten Kilis Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut Emniyet Müdürü olarak atandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne Atama Yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, İl Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararname ile aralarında Mardin’in de olduğu 33 ilin emniyet müdürleri değişti. Yaklaşık bir yıl önce Mardin il emniyet müdürü Hakan Çetinkaya’nın kalp krizi geçirmesi ve tedavisinin devam etmesi üzerine bu göreve Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Muhittin İlker Emir vekâleten atanmıştı.

 

2019 Yılında atandığı Kilis il emniyet müdürlüğü görevinden Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un önümüzdeki günlerde Mardin’e gelerek yeni görevine başlaması bekleniyor.

 

MAHMUT KARABULUT KİMDİR?

1965 yılında Elazığ ilinde doğdu. İlk ve Orta tahsilini Elazığ ilinde tamamladı. 1983 yılında Polis Koleji, 1987 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu.

Çeşitli rütbelerde olmak üzere sırasıyla; İzmir Emniyet Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Tokat Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerde görev yaptı. 14.07.2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı ve Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev yaptı. 20.09.2019 tarihinde açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kilis İl Emniyet Müdürü olarak atandı. İl Emniyet Müdürümüz bir çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 09:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER