banner113

Çakar’dan Dedaş Müdürü Kocakelçeli’nE Tepki

Kızıltepe Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ın Kızıltepe Dedaş Müdürü Yunus Kocakelçeli’nin Tepkisine Karşı Tepki Gösterdi.

Çakar’dan Dedaş Müdürü Kocakelçeli’nE Tepki
Çakar;"Yunus Kocakelçi Dedaş müdürü’nün vatandaş ayağını yorganına göre uzatsın diyor;
Sayın Müdür biraz utanın bu halkın içinde dolaşıyorsunuz doğunun elektriği ile Metrepoller Aydınlatılıyor Turistik Yerlere Veriliyor.

Oradaki Elektrik Fiyatı ne kadar bunu biliyor musun?

Buranın elektrik fiyatı ne kadar? biliyor musun
Tüm bunları biliyorsun empatiden uzak birisin halka yatıştırmak için halka güzel olumlu mesajlar verebilirdin.

Bizler İlçe kaymakamıyla sayın valiyle defalarca bununla ilgili konuşmalar tepkimizi sorunlarımızı dile getirmişiz şuana kadar bir yetkili bize vatan yorganına göre ayağını uzatsın dememiş sorunlara çözüm için çaba ve halkın mağduriyetini bizimle paylaşıp yetkililere sorunun çözümü için çaba sarf ediyorlar.

Sayın Yunus bey Ankara Gençlik parkını görmüşsünüzdür bilmiyorum geceleri orda yakılan aydınlatmalar tüm Kızıltepe’nin elektriği kadardır.

Niye elektrik kesilmiyor o kadar yük ağır olmasına rağmen tutturamamışsın kaçak elektrik sen önce yer altı ve yer üstü elektrik tesisatların kaç yıldır her kaç eve kaç trafo düşüyor? bunu biliyor musun.Mahalle paylaşımları değerlendiriyor musun?

Ben sizin yerinizde olsaydım basına böyle demeç vermezdim. Halkı kucaklayıp bu sorunun çözümü için gelin hep beraber yetkilileri uyaralım.

Baş vuralım ebetteki bunun çözüm yolları vardır.

Haklısınız karanlığı hak etmemişsiniz hepimizin aydınlığa ihtiyacımız var bizi karanlığa gömen sorunlar nedenler sebepler nelerdir? Hep beraber çözüm arayalım demeliydiniz. Bunu bir vatandaş olarak sizden beklerdik ama maalesef…

Sayın Yunus bey Kızıltepe halkı çok sabırlıdır. Hakları için çok bilinçli olarak eylemlerini yapacaklarını bilirler.

Ama son aşamaya gelindi. Gene de sabırlıyız ama nereye kadar?
Çakar sözlerine şöyle devam etti; Bu iki gün içinde çözüm olmasa Sivil Toplum Kuruluşları platformu başkanımız sayın Mehmet Şerif Öter’in desteği ile daha geniş kapsamlı bir eylem gerçekleştirmeyi planlıyoruz"dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2013, 15:43

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER