banner113

Bakanların çocukları gözaltında...

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun da gözaltında olduğu bilgisi geldi.

Bakanların çocukları gözaltında...
İstanbul mali şube ekipleri sabah saatlerinde aralarında ünlü işadamlarınında bulunduğu çok sayıda adrese baskın düzenledi. Bunun yanında hükümet üyesi Zafer Çağlayan'ın oğlunun gözaltına alındığı biliniyordu.

Fox tv'nin haberine göre gözaltına alınanlar, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu olduğu iddia ediliyor.

BAKAN BY-PASS EDİLDİ İDDİASI

FOX'da sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın iddiasına göre operasyon sırasında polisin bağlı olduğu İçişleri Bakanı by-pass edildi. Küçükkaya, operasyon için doğrudan Başbakan Erdoğan'a bilgi verildiğini öne sürdü.

BAKAN ÇAĞLAYAN PROGRAMINI İPTAL ETTİ


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile katılacağı; Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredilmesine ilişkin protokolün imza törenini iptal etti. Çağlayan, yakın çevresi konu ile ilgili olarak "Bizim de haberimiz yoktu TV'den öğrendik" dedi.

BANKA GENEL MÜDÜRÜ DE VAR

Operasyon kapsamında Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan da gözaltında..

BİR BELEDİYE BAŞKANI DA ALINDI


FOX TV'nin iddiasına göre Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

http://www.hurhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 16:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER