banner113

Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ Gazetemizi Ziyaret Etti

Mardin ve ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ı www.mardintime.com ve MardinTime Dergisini ziyaret etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ Gazetemizi Ziyaret Etti

Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ 'ı www.mardintime.com ve MardinTime Dergisi Genel Koordinatörü ve Yayın Danışmanı Mehmet Ali Demir karşıladı.

www.mardintime.com haber sitemizi ve MardinTime Dergisini ziyaret eden Akdağ; Mardintime Dergisi hakkında görüşlerini paylaştı.Bu konuda yapılan çalışmaları takip ettiğini ve beğendiğini belirti.Eskiden okumak için veya bir dergi bulabilmek için ne kadar zorluk ve fedakarlıklarda bulunduğunu belirti.Bölgede barış sürecinin gerekliliğinden bahseden Akdağ, akan kanın durması için herkesin bu süreçte barışa katkı vermesini istedi.

Akdağ,  ayrıca  www.mardintime.com ve MardinTime Dergisini Genel Koordinatörü ve Yayın Danışmanı Mehmet Ali Demir ’e çalışmalarında başarılar diledi.

www.mardintime.com ve MardinTime Dergisini Genel Koordinatörü ve Yayın Danışmanı Mehmet Ali Demir de ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti. 

Demir, www.mardintime.com ve MardinTime Dergisi hakkındaki çalışmaları hakkında bilgiler  verdi.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER